Wilt u kennis maken met verschillende methoden voor het meten van maatschappelijke resultaten (social impact assessment)? Of houdt u zich bezig met het meten van de maatschappelijke waarde van een activiteit, project of initiatief en bent u op zoek naar nieuwe inzichten en impulsen op dit gebied?

Kom dan op donderdag 19 september 2013 naar de Context Masterclass over social impact assessment en laat u inspireren door de verschillende social impact assessment methodieken, waaronder Social Return on Investment (SROI). Deze masterclass richt zich op managers en medewerkers van non-profit organisaties en sociale ondernemers en investeerders die zich verder willen verdiepen in de aanpak en kenmerken van sociale impactmeting.

Tijdens deze bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van actuele, relevante ontwikkelingen en staan vernieuwende methodieken centraal. De middag zal op feestelijke wijze worden afgesloten met de publieke presentatie van het eerste exemplaar van de hernieuwde SROI handleiding.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de Context MasterClass en de aanmeldingsprocedure volgt op de website www.contextmasterclass.nl, maar wij nodigen u alvast van harte uit deze datum (19 september 2013) in uw agenda te noteren. Voor vragen kunt u een email sturen naar info@developmenttraining.org

SROI training najaar 2013

In november 2013 organiseert Context, international cooperation in Utrecht een driedaagse training voor medewerkers van ontwikkelingsorganisaties en sociale ondernemers met als doel de deelnemers kennis te laten nemen van SROI om binnen het eigen werkterrein een begin te kunnen maken met de toepassing van een SROI aanpak. Bovendien biedt deze training een platform aan om inzichten en ideeën omtrent impactmeting en de plaats van SROI binnen het bestaande M&E veld te delen met anderen.

Meer informatie hierover volgt op de website van Context: www.contextinternationalcooperation.org